2014. május 31., szombat

Fényvédelem és arcápolás

Sziasztok!

Be kell hogy valljam, bőven van még tanulnivalóm arcápolás terén. Ha választani kellett, hogy arckrémet vagy napvédő krémet kenjek fel, az első mellett tettem le a voksomat. Hiába tudtam, hogy ez nem éppen helyes, a lustaság győzött. Amikor lehetőségem nyílt kipróbálni az Eucerin újdonságát, az AQUAporin Active 15 faktoros fényvédelemmel ellátott, normál bőrre való hidratáló arckrémét, sok minden megváltozott.


A korábban kombináltnak mondható bőröm mostanában szárazra kezdett átváltani, így egy percig sem aggódtam a hidratáló funkció miatt. Főleg hogy használat közben kiderült, hogy nem egy nehéz krém, könnyen beszívódik, így a reggeli rutinomba pillanatok alatt beépült. Egy szemkörnyékápolóval együtt használom mindennap, pár héten belül jövök majd az Alverdés teszttel is, eddig szuper kombónak bizonyultak.


A fehér krém az arcon áttetszővé válik és egy borsónyi mennyiséget bőven elég eloszlatni belőle. 40 ml-t tartalmaz, ami  4.195 Ft-ba kerül. Ez egy kissé borsosabb ár, de ha úgy tekintünk rá, hogy arc-, és napvédelem egy tubusba zárva, úgy már szívesebben kiad ennyi pénzt az ember lánya egy jó termékért cserébe. A visszazárható tető jól zár, így a táskába is nyugodtan bedobhatjuk, ha épp utazni indulunk nyáron.Használtok UV-szűrős arckrémet?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése