2014. május 21., szerda

Kékfestős körmök

Sziasztok!

Júliusban lesz 2 éve, hogy együttműködésben állok a Born Pretty Store-ral és az első 1,5 év alatt csak jót tudtam nyilatkozni róluk. Ár/érték arányban nem egy rossz webshop, időben szállítottak és az általam választott és várt termékeket kaptam. Bő fél éve azonban elkezdtek megjelenni a problémák, több hónapos kézbesítési idővel érkeztek csak meg a csomagok, de volt, akinek több el is "veszett" útközben.

Az elmúlt 1-2 hónapban azonban gombamód szaporodtak meg a tesztelős bejegyzések a magyar blogokon, sokakat megkeresett az egyik kontakt, Rita. Náluk is már csak egy olyan korlátozott lehetőség volt a tesztelésre, mint ami velem is megesett: egy megadott nail art listából lehetett választani. Ez persze jó annak, aki épp építgeti még a körmös készletét, de bevallom nekem már nincs szükségem egy 23. körömmatricára.

Körömre való ecsetből is el vagyok látva, ahogy körömdíszekből is, így azt hiszem a blogger kollaborációm lassan véget ér. Viszont ékszert fogok még vásárolni tőlük, mert a régebben kapott csillogó köves fülbevalóm még mindig tökéletes és 1-2 dollárért nagyon megéri, mivel a szállítási idő a mostani alkalommal kevesebb, mint 2 hét volt. Egy pár BPS fülbevalót még hamarosan bemutatok a blogon, de részemről ennyi volt.

Sokat regélni nem tudok a kapott körömmatricáról, szép és jó, könnyen ragad, fedőlakkal pedig tartós is. Azonban az árát sokallom, 1 dollárért elmenne, 2.81 dollárt viszont sokallok érte. Pont úgy, ahogy az ecseteknél, darabja mindössze 1.10 dollárra jön ki, viszont olyan erőteljesen büdös kínai szaga volt, hogy a használata után inkább egy lezárható zacskóba tettem. Viszont a manikűr tetszik, amit alkottam vele...

Virágos körömmatrica (E142) - $2.86 Felavattam az 50 pontos DM dobozkában található Astor lakkot is, szép fényesre szárad...


...bár jóval sötétebb a színe, mint amire gondoltam volna az üvegcse alapján.Nektek milyen tapasztalatotok volt eddig a Born Pretty Store-ral?

9 megjegyzés:

 1. És azt nem lehetne esetleg megbeszélni velük, hogy ne csak a körmös részről válogathass? Én a "make up" vonalban vagyok benne, és ott szerintem te is találnál olyan apróságokat, amiket nem ítélnél teljesen feleslegesnek :)

  VálaszTörlés
 2. Szia Cini! Felvetettem, de azt mondták hogy nem áll módjukban átpakolni egyik kategóriából a másikba (mondjuk ezt nem nagyon értettem...), hiába indultam én anno "mindenesként" át lettem rakva nail artba. Na sebaj, így más is teret tud nyerni magának :)

  VálaszTörlés
 3. Uff, nagyon tetszik ez a manikűr, tényleg nagyon kékfestős :]

  BPS-től még nem rendeltem, szerintem nem is fogok, én boldog e-bayező vagyok :D

  VálaszTörlés
 4. Szuper kis mani! Milyen fehér lakkot használtál?

  VálaszTörlés
 5. De jó lett, nekem nagyon tetszik a kék matrica meg a mutatóujjadon levő festés is.:)

  VálaszTörlés
 6. Nagyon szép lett! :) Engem is megkerestek nemrég, szintén nail art kategóriába soroltak be, pedig nálam sem ez a fő vonal, sőt. Nem igazán értem, hogy miért nem tudnak téged átsorolni. :(

  VálaszTörlés
 7. Elíz, N, Marcsi: köszönöm! :)

  Lolli: az Aden fehér lakkja a befutó 2 éve, anno írtam is róla egy posztot :) http://alanora.blogspot.hu/2012/06/megtalaltam-tokeletes-feher-koromlakkot.html

  Ági: elég furcsa egy rendszer, az biztos...

  VálaszTörlés