2014. június 9., hétfő

Ajándékötlet barátnőnek, lánytestvérnek

Sziasztok!

Az Ebay még mindig a legjobb ötletadó, amikor ajándékozásra kerül sor. Rengeteg olyan dologba sikerül belebotlanom, amivel Magyarországon még csak nem is találkozom. Persze megvan az a hátulütője, hogy jó pár hetet kell várni az adott termékre, de ha kicsit tudatosabban előretervezünk, akkor mindig időben nálunk lesz az ajándék. Esetemben is már április óta várta ez a kis meglepetés, hogy gazdára találjon :)

Amikor ékszertárolásról beszélünk, legtöbbünknek csinos kis dobozkák jutnak eszünkbe, ami persze nagyon szép, ám kevésbé praktikus. Összegubancolódnak a nyakláncok, keverednek a fülbevalók, egyszóval káosz uralkodik az átláthatóság helyett. Ennek a kiküszöbölésére egy aranyos és praktikus megoldás a női sziluettes ékszertároló. Vállfára akasztható, így a gardróbba is elrejthető, de akár a szobánk díszévé is válhat :)
Az én példányom Marcsinál landolt a hétvégi nagy szülinapozás keretében. Hogy biztosan felismerhető legyen a tároló funkciója, inspiráció gyanánt pár újságból kivágtam néhány szép ékszert, no és persze egy statement fülbevaló is helyet foglalt benne kiegészítő ajándékként. Remélem újdonsült gazdája szívesen használja majd :)Ti örülnétek ehhez hasonló ajándéknak?

5 megjegyzés:

 1. mennyire jóó :D nagyon ötletes ajándék :D

  VálaszTörlés
 2. Nemrég rendeltem E-bayről egy ugyanilyet. Alig várom, hogy megérkezzen :)

  VálaszTörlés
 3. Nekem nincs ennyi ékszerem, meg mondjuk én a dobozkákat imádom, de nagyon ötletes ajándék, főleg, hogy telepakoltad a kivágott meg az igazi ékszerrel ^^

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm szépen az ajándékokat. :)
  Az ékszereimnek már nagyon kellett egy normális tároló.
  Ma volt bevetésen a fülbevaló. A méretéhez képest nem volt fülnyújtó hatású. Tetszik, olyan kis szépséges. :P:)

  VálaszTörlés
 5. mia: köszi :))

  Pancsi: biztos szuperül ki fogod használni :)

  Elíz: hihi,köszi :)

  Marcsi: de jó, örülök! :) használd egészséggel ;)

  VálaszTörlés