2014. június 3., kedd

Manikűrvadász 9. forduló

Sziasztok!

Az elmúlt hetekben nem igazán volt időm blogokat olvasni, így hiába jelentkeztem Manna felhívására a Manikűrvadász 9. fordulójával kapcsolatban, teljesen kiment a fejemből. Most este ahogy gép elé ültem akkor láttam meg, hogy mindenki posztolgatja a legújabb alkotását, én meg...villámgyorsan a Mannakörmökre kattintottam és megláttam, hogy még május 19-én kaptuk meg a "beosztást".


Igyekeztem gyorsan egy nekem tetsző manit találni a Mc's Nails Island blogról, ami pont passzolt a már meglevő körömlakkszínhez, így esett a választásom a csillámos félholdra. Amúgy el kell hogy mondjam, hogy a Miss Sporty lakkja szupertartós, sokat mosogatok, hajat mosok és még 3-4 nap után is olyan, mintha frissen festettem volna a körmeimet. Azt hiszem újra felfedezem ezt a márkát, mert nagyon biztató! :)Íme az én változatom a kék alapon csillámos félhold körmökre :)Ne haragudjatok ezért a kissé összecsapottabb posztért, de mindenféleképp részt szerettem volna venni, ha már jelentkeztem. Mivel sokáig világos van, ezért fél 8-kor még ki tudtam szaladni a ház elé és lőttem pár képet, szerencsére egy járókelővel sem futottam össze :D Vicces látvány lehettem a vizes hajammal (ugyanis blogolvasás előtt mostam hajat), nyakamban fényképezőgéppel, a kezemben pedig egy lakkal. De összejött! :)


15 megjegyzés:

 1. Csodaszép O.O Az a kék alap, nagyon jól áll Neked :)

  VálaszTörlés
 2. Örülök hogy ezt a manit választottad! Nagyon szép *-* :))

  VálaszTörlés
 3. Sztori: ^^
  Lakk: tényleg szuper, hogy még egy karcolás sincs rajta.

  VálaszTörlés
 4. Köszi szépen a kommenteket, nagyon jól esnek! :)

  VálaszTörlés
 5. Csodaszép, én is szeretem ezt a manikűrt! :)

  VálaszTörlés
 6. Nagyon szép, egyszerű, de nagyszerű :) Csodás színe van ennek a lakknak :)

  VálaszTörlés
 7. mindkettőtöké nagyon szép! :)

  VálaszTörlés
 8. Én az erkélyen szoktam fotózni, és mindig nevetek közben, hogy vajon mit gondol, aki esetleg meglát :-D Nagyon tetszik a manid, a színvilága nagyon Hozzád illő :-)

  VálaszTörlés