2014. június 6., péntek

Sammydress haul

Sziasztok!

Nemrég megkerestek a Sammydress.com-tól egy tesztelési együttműködés ügyében, amire nem mondhattam nemet, miután szétnéztünk az oldalon. Igen, többes számot használok, ugyanis nemcsak én, hanem a barátom is velem együtt böngészte a webshopot. Hetek óta kerestünk neki egy egyszerű, letisztult, de strapabíró oldaltáskát, amire az offline életben nem sikerült rábukkanunk. Online persze egyből ment... :)

Ebay-en is nézelődtünk, de azok, amit számításba jöhettek volna, 30-40 dollár körüli áron mozogtak, így inkább gondoltam egyet és megadtam a lehetőséget a kedvesnek, hogy válasszon most ő tesztelni. Az apróságokra én csaptam le, hasznos és haszontalan dolgok egyaránt bekerültek a virtuális kosárba. A szállítás idő lenyűgöző volt, kevesebb, mint 2 alatt ideért a szuperbiztonságosan becsomagolt kis pakk.


Csoportkép :)


Hermione időnyerőjét nagyon jól tudnám hasznosítani a mindennapokban, de egyelőre sajnos csak az ékszer funkciót látja el, még rá kell jönnöm, hogy működik ;) Masszív, minőségi anyagból készül, 500 Ft körüli árával klassz meglepetés lehet akár névnapra is egy Harry Potter fannak :)
Emlékeztek még a tavalyi Halloween partis bejegyzésemre? Ott igen jól lehetett volna hasznosítani ezt a vámpírfogakra hajazó jégkocka készítőt, de mivel nem hinném, hogy az volt az utolsó rémisztő buli, így bátran választottam ki a következő alkalomra :) Mivel szilikonos anyagból készül, így könnyedén kicsusszan belőle a jégkocka - vagyis esetünkben a jégfogsor - és tuti nem törik el, műanyag társaitól eltérően.
Erre a 1.48 dolláros kis kütyüre végképp nem volt szükségem, de annyira megtetszett hogy sörnyitó és LED-es minifény egyben, hogy bekerült a tesztelendők közé :D A kulcscsomómra akasztottam, így egyik este ki is próbáltam, hogy mennyire könnyíti meg a bejutást a lakásba. Jelentem eléggé, ugyanis ha valami oknál fogva nem lenne világítás a lépcsőházban, ezzel egyszerűbb műveletté válik a kulcslyuk megtalálása :) 


Nem utolsósorban pedig a lényeg: a TÁSKA. Nagy betűvel kell írnom, ugyanis amióta megérkezett, mindennap nyúzza a barátom és tökéletesen elégedett vele. Több cipzáros rész található belül, egy kisebb laptopnak is kialakítottak egy külön helyet. Mivel vászonból van, ezért strapabíró és a műbőrrel ellentétben nem kell attól félni, hogy mikor kezd el kopni. Ez tényleg az a termék, ami bőven megéri az árát.
Végezetül egy múlt heti kép rólunk és a tatyóról, amikor még kissé hűvösebb volt az idő :) Szemfülesebbek pedig észrevehettek egy kis változást a blogon, hiszen előszülinapi meglepetésként egyik nap a http://www.alanora.hu/ domain névvel várt haza a barátom! Hamarosan itt a blog 3. szülinapja is a sajátom mellett, ennél jobb és személyre szabottabb (titkos) ajándékot nem is kaphattam volna :) Nemsokára érkezik egy kis design váltás is, remélem tetszeni fog nektek a megújulás és velem tartotok a továbbiakban is!


Visszatérve a fő témára: neten vagy boltban szoktatok inkább táskát vásárolni?

7 megjegyzés:

 1. Boltban, mivel szeretem előtte jól megtapizni, és megvizsgálni a méretét, mert ugye a méret a lényeg. :P:D

  VálaszTörlés
 2. Táskát mernék netről venni, persze csak ha látszódik, hogy nem műtermi a fotó, mert akkor adódhatnak vicces szituációk, mondjuk a színnel kapcsolatban :D bár ez sajnos akkor is fennállhat, ha normál fotók vannak, mert azért a képernyő beállítások miatt eltérhet ugye, szóval akkor maradjunk a boltnál :P Aranyosak vagytok a képen! ^^

  VálaszTörlés
 3. nálam a netes vásárlás is belefér. eddig nem volt gond-lekopogom-
  nekem a vámpíros jégkocka készítő nagyon tetszik:)

  VálaszTörlés
 4. Inkább boltban veszem őket, mert eddig arra volt lehetőségem, de egyszer biztos lesz netes is. :)

  VálaszTörlés
 5. Marcsi: haha :P :D

  Elíz: szerencsére itt normál kép volt a tatyóról :) köszi :*

  Ági: éljen a netes vásárlás :)

  Tipegő Zombi: egyszer mindent ki kell próbálni ;)

  VálaszTörlés
 6. Mennyire édes a barátod, hogy meglepett a doménnévvel! Azt hiszem, ezt most elmesélem Tamásnak... :-)

  VálaszTörlés