2014. június 24., kedd

Táskatárolás és egyéb praktikus ötletek

Sziasztok!

Az utóbbi időben igencsak rákaptam a rendszerezésre, szeretem ha mindennek megvan a maga helye. Sminkek és ékszerek terén ez úgy ahogy már összejött, de néhány dolognál még igencsak hiányosak voltak a tárolási ismereteim. Az egyik nagy kérdőjelet a táskák elhelyezése okozta, egymás hegyén-hátán voltak már hosszú ideje. Így persze néha  külön kihívás volt a megfelelő táska kibogarászása a táskahalomból...

A vicces/furcsa nevű New Frog online "kínai" azonban mindenre talál megoldást, ha itt valami nem fellelhető, akkor az nem is létezik. Itt bukkantam rá többek között az ajtóra akasztható táskarendszerezőre, a fehérneműk és zoknik tárolására alkalmas bambusz rendezőre és egyéb ínyencségekre. A nagy nézelődés közepette egy szuper ajándéknak szánt dologra is lecsaptam, itthon még sehol sem futottam bele csapóba.

Bombabiztosan be volt bubifóliázva minden és 12 nap alatt ideért a csomag, ingyenes szállítás mellett meg kell hogy emeljem a kalapomat, le vagyok nyűgözve, hamarabb ideért mint a legutóbbi Ebay-es rendelésem. A negyedik rendelt apróság egy hangjegyre hajazó teatojás, ami potom pénzért szintúgy jó vásár volt. Örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra, sok hasznos dologgal gyarapodtam, de azt hiszem még nincs vége... ;)


Csapó - $10.69
Félig már megtöltve... :)


Van valami különleges tárolási ötletetek? :)

4 megjegyzés:

 1. Jaj de jó az a csapó *-* És a többi cucc is, de én szokásomhoz híven a leglényegesebbet szúrtam ki xD Amúgy a táskákkal én is bajban vagyok, általában mindig egymásba pakolom őket aztán bevágom valamelyik sarokba, így végül is nem kelt rendetlen hatást, de nem a legpraktikusabb, sajna.

  VálaszTörlés
 2. Sunny: én is szerelembe estem vele, azt hiszem jön hamarosan a saját példány is.. :D ez a baj az ajándéknak szánt cuccokkal, hogy sokba én is beleszeretek :D

  VálaszTörlés
 3. A csapó nagyon szuper, én sem láttam még ilyesmit itthon..:)

  VálaszTörlés
 4. Mea: az új tulajdonosának is tetszett szerencsére :)

  VálaszTörlés