2014. július 2., szerda

5 az 1-ben bejegyzés

Sziasztok!

Februárban már előrukkoltam egy hasonló poszttal és mivel szerettétek ezt a rövid, de informatív megoldást, most jövök egy újabbal. Remélem találtok közte nektek tetsző témát, igyekeztem változatosakat hozni! :)


Az utóbbi években egyre inkább arra kellett, hogy rájöjjek, hogy annak ellenére, hogy nem égek le, igenis érzékeny a bőröm. Pont ezért jött jól az Eucerin Sun 25 faktoros napallergia elleni krém-gélje és az eddigi tapasztalataim nagyon jók. Ha érdekelnek titeket a részletek, egy hónap múlva visszatérhetünk majd rá... :)


Az utolsó BPS kollaborációval érkezett ez a fejpánt és fülbevaló páros, amihez egy futurisztikus sminket álmodtam meg egy vasárnap délután. A megvalósítással, illetve az elkészült fotókkal viszont nem vagyok teljesen megelégedve, így csak ez az egy kép szolgál emlékeztetőül, hogy próbálkozzak azért legközelebb is :)


Életem első arany színű óráját is beszereztem az Ebay-nek hála. Hát, eddig azt hittem, hogy nincs olyan nagy különbség a képek és a valóság között, de ezt most benéztem. Sárgásabb, mint amire számítottam és két szemet is ki kéne vetetni belőne, kicsit csalódott vagyok. Órát azt hiszem ezentúl is inkább szaküzletből veszek.


Nemrég szerencsém volt a Max Factor újdonságához, a Colour Elixir szájfényhez. Amilyen jól fednek a MF lakkok, olyannyira kevésbé jól muzsikál a Luxurious Berry árnyalat. Egy erőteljes bogyószínt vártam a promószövegnek megfelelően, de sajnos csak egy halványabb színt lehet kicsalogatni belőle.


Végül de nem utolsósorban pedig egy szuper lehetőségre szeretném felhívni a figyelmeteket, ugyanis RoseWe oldalára kattintva egy ingyenes tesztelési lehetőséggel találkozhattok. Bloggal vagy anélkül, bárki számára elérhető és a fenti kollázsból például a bal oldali csinos ruha is a tiétek lehet. IDE kattintva tudtok jelentkezni :)


Jöhetnek később is ilyen jellegű bejegyzések? :)

1 megjegyzés:

  1. Várom majd a tesztet, a smink nagyon vagány, az óráért és a szájfényért kár, a ruhás dolog pedig jól hangzik! :)

    VálaszTörlés