2014. július 6., vasárnap

Gliss Kur Crystal Oil hajolaj - [ TESZT ]

Sziasztok!

A holnapi napon lehet lecsapni a következő DM boxra és mivel az elsőnél bekerültem az első 500-ba, ezért én már most elégedett vagyok :) Tavasszal írtam is egy bejegyzést erről, de közelebbről nem vettem szemügyre egyik terméket sem eddig a blogon. Pedig néhányat nagyon megszerettem, az egyik ilyen a mai napig a Gliss Kur Crystal Oil hajolaja, ami már a csillogó-villogó külsejével levett a lábamról. 


A csomagolás azonban közel és távol sem lenne elég ahhoz, hogy a szívembe lopja magát egy adott dolog. A hajolaj esetében millió fényvisszaverődésről nem tudok beszámolni, viszont puha tapintású, szuper illatú hajról igen. Még a barátom is megdicsérte és kérdezte, hogy mi ez, amit a hajamra kentem, mert az eddigiek közül ez tetszik neki a legjobban. Ezzel a véleménnyel nem volt egyedül, nekem is nagy kedvencem lett :) 


Ahogy a dobozkán is olvasható, többféle felhasználási módja van, én leginkább hajszárítás után szoktam alkalmazni. 1-2 pumpálásnyit nyomok az ujjaimra és a hajvégekbe gyengéden belemasszírozom, majd a végén szinte az egész hajon eloszlatom a maradékot. 75 ml az egész, ami nem egy nagy mennyiség, de heti kétszeri használat mellett még több, mint a háromnegyede megvan, pedig április óta használom.


Az ára az egyetlen tényező, ami negatívum, ugyanis mindenféle akció nélkül 2.499 Ft-ba kerül, ami elég húzós. Én azonban már bújom a drogériás újságokat, hátha valahol rábukkanok egy kis kedvezményre, mivel mindenféleképp szeretnék utánpótlást belőle. Ennyit megérdemel a hajam, hogy selymes és csillogó legyen :)Használtok hajápoló olajat? Ha igen, nektek mi vált be?

7 megjegyzés:

 1. Én most kezdtem el a Fructise hajolaját, és habár még nem sokszor használtam, az a pár alkalom elég ígéretes eredményt hozott :) Még nem kiabálom el a dolgot, később kiforrottabb véleményem lesz róla, de ez az olaj is remeknek tűnik :)

  VálaszTörlés
 2. Én a Silky - Crystal szérumot használom már évek óta és még mindig több, mint a fele benne van, nekem jól bevált. A Kérastase olajról is sok jót hallani, de az magasabb árkategória.

  http://thebeautyandglamourblog.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
 3. Én egy másik Gliss Kur olajat használok. Január óta használom, de alig több,mint a fele hiányzik, nagyon szeretem. Alig várom, hogy ezt elkezdhessem használni, nagyon örültem neki, hogy ez volt a dobozban, de még ezen kívül is van egy Garnierem bontatlanul. :D

  VálaszTörlés
 4. Az én dobozomból ez elvándorolt anyuhoz, de remélem azért lesz alkalmam kipróbálni :D

  VálaszTörlés
 5. Tegnap 1800 Forint körül láttam a Rossmannban! :)

  VálaszTörlés
 6. Nekem sajnos ez a termék annyira nem vált be,eléggé szét van törve a hajam a szőkítés óta. Viszont elmentem a white harbe,és gyönyörűen helyrehozták a hajam,ajánlották a kevin murphy shimmer.shine hajápolót. Amióta ezt a terméket használom,sokkal egészségesebb és fényesebb a hajam,ajánlom mindenkinek ! :)

  VálaszTörlés