2014. július 14., hétfő

Hogyan újulj meg 10 másodperc alatt? - [ TIPP ]

Sziasztok!

Időként szerintem mindannyiunkra ránk jön a megújulás vágya és ezt sokszor fodrászlátogatás követi. A legutóbbi Ebay-es nézelődésem közepette azonban megláttam, hogy az eladó, akitől vásárolni fogok, parókákat is árusít. Innentől kezdve nem volt megállás és a kosaramban kötött ki egy nagyon hosszú, világosabb barna bongyori hajkorona. A hétvégén fel is próbáltam és egy minimál sminket készítettem hozzá. 

Én olyan nagy változást nem vettem észre magamon, csak azt hogy mindenfelé kunkorodó haj vesz körül és újra frufrum van. A barátom viszont csak azt tudta hajtogatni, hogy "de fura", neki nagyon szokatlan voltam így :D 1.800 Ft nem nagy összeg egy kis játszadozásért, legközelebb merészebb leszek és valami egészen más színt fogok választani. No persze azért nem olyan élénk kéket, mint a Sailor Moon-os sminksorozatomnál ;)


Helloka! ^^


10 másodperc felrakni és elrendezgetni, utána azonban egy másik ember tekint ránk a tükörből :)Hogy viszonyultok a parókákhoz? :)

7 megjegyzés:

 1. 1800.-ért tök jó! :D Bár egy ekkora bongyorit nyáron inkább felkötök lófarokba, mert oda nyirkosodik a hátamra... :D
  Egyébkánt tényleg szuper!

  VálaszTörlés
 2. Én is így kíváncsiságból rendeltem meg ebay-ről egy hasonlóan bongyori felcsatolható póthajsort, csak kipróbálásképpen, hogy festenék hosszú hajjal :D 800 Ft nem volt túl sok érte, ráadásul rájöttem, hogy sokkal jobban áll a hosszú haj :)

  VálaszTörlés
 3. De jóóó!:))) Nem is rossz ötlet egy kész frizurát tartani otthon. :) Oh, mindjárt én is szétnézek eBay-en!:D

  VálaszTörlés
 4. Csak azt tudom írni mindannyiótoknak, hogy bátran próbáljátok ki ;)

  VálaszTörlés
 5. Olyan hercegnős! Nagyon jól áll :)

  VálaszTörlés
 6. nekem is van egy jó kis parókám :) nagyon szép sötét barna, és kb derékig ér :) én nem ebayen vettem, hanem ismerőstől, de az nem is volt ilyen olcsó, de jó minőségű és dús is nagyon :) szeretem de nekem nem 10 másodperces művelet :D és mivel igen hosszú hamar kócolódik :D ja és az sima egyenes :) de tervben van nekem is még több paróka beszerzés meg színes kontak lencse is :P

  VálaszTörlés