2014. július 19., szombat

Manikűrvadász 10. forduló - [ LAKK ]

Sziasztok!

A Manikűrvadász jubileumi évfordulóját természetesen én sem hagyhattam (volna) ki, de a tegnapi napon derült ki, hogy a laptopom végérvényesen felmondta a szolgálatot. Hiába készítettem el egy hete az én variációmat Szilvi lakkozására, a bejegyzésírást a mostani hétre terveztem, pechemre... Ugyanis a hét elején le kellett adni a gépemet szervizbe és természetesen mikor máskor, mint pénteken derült ki, hogy neki már annyi.


Ma délelőtt az adatok mentése mellett gyorsan szakítottam időt a poszt megírására is a barátom gépéről. Nem életem legextrább manikűrje a mostani az biztos, de mivel a Mesevilágom blog nem is konkrét lakkos blognak van szánva, talán így érthető is :) Azt hogy az elkövetkezendő időszakban milyen rendszerességgel tudok majd posztolni, sok minden (leginkább gép) függvénye, de igyekszem mihamarabb visszatérni az online világba.Egy izgalmas alapszínből indultam ki, ami biztos tetszene Szilvinek :)


Pöttyök helyett pedig kis kövecskékkel díszítettem


9 megjegyzés:

 1. Nagyon szép lett, tetszenek a kövecskék és az alapszín is :) Aggódtam egyébként, hogy nem nagyon fogsz nálam találni méltó manikűrt a levadászásra, de örülök, hogy sikerült ^^

  VálaszTörlés
 2. Hát ez csodaszép lett, az egyik kedvenc manikűröm Tőled. Érdemes volt várni rá :-)

  VálaszTörlés
 3. Nem hittem volna, hogy ennyire tetszik majd nektek, köszönöm szépen! :)

  VálaszTörlés
 4. Remélem, nemsokára rendeződik a gép-probléma! Kitartást! ;) A manikűr pedig nagyon jól sikerült. ^^

  VálaszTörlés