2014. július 19., szombat

Manikűrvadász 10. forduló - [ LAKK ]

Sziasztok!

A Manikűrvadász jubileumi évfordulóját természetesen én sem hagyhattam (volna) ki, de a tegnapi napon derült ki, hogy a laptopom végérvényesen felmondta a szolgálatot. Hiába készítettem el egy hete az én variációmat Szilvi lakkozására, a bejegyzésírást a mostani hétre terveztem, pechemre... Ugyanis a hét elején le kellett adni a gépemet szervizbe és természetesen mikor máskor, mint pénteken derült ki, hogy neki már annyi.


Ma délelőtt az adatok mentése mellett gyorsan szakítottam időt a poszt megírására is a barátom gépéről. Nem életem legextrább manikűrje a mostani az biztos, de mivel a Mesevilágom blog nem is konkrét lakkos blognak van szánva, talán így érthető is :) Azt hogy az elkövetkezendő időszakban milyen rendszerességgel tudok majd posztolni, sok minden (leginkább gép) függvénye, de igyekszem mihamarabb visszatérni az online világba.



Egy izgalmas alapszínből indultam ki, ami biztos tetszene Szilvinek :)


Pöttyök helyett pedig kis kövecskékkel díszítettem


9 megjegyzés:

 1. Nagyon szép lett, tetszenek a kövecskék és az alapszín is :) Aggódtam egyébként, hogy nem nagyon fogsz nálam találni méltó manikűrt a levadászásra, de örülök, hogy sikerült ^^

  VálaszTörlés
 2. Hát ez csodaszép lett, az egyik kedvenc manikűröm Tőled. Érdemes volt várni rá :-)

  VálaszTörlés
 3. Nem hittem volna, hogy ennyire tetszik majd nektek, köszönöm szépen! :)

  VálaszTörlés
 4. Remélem, nemsokára rendeződik a gép-probléma! Kitartást! ;) A manikűr pedig nagyon jól sikerült. ^^

  VálaszTörlés