2014. július 12., szombat

Táska dömping - [ HAUL ]

Sziasztok!

A blogolásnak előnyei és hátrányai egyaránt vannak. Határozottan az előnyök közé sorolhatóak a céges, webshopos megkeresések, amiknek sokszor nehéz ellenállni. Viszont mivel adni sokkal jobban szeretek mostanában, így átpasszoltam húgomnak a választás lehetőségét a LovelyShoes.net esetében. Nemrég mondta fel a szolgálatot a kedvenc barna H&M-es táskája, így leginkább egy hasonló darabra vadászott - sikeresen :)


No de ha már lúd, legyen kövér alapon még egy tatyóra lecsapott, méghozzá egy pöttyös kis cukiságra. Hátizsák lévén nyári kirándulások alapvető darabja. Felavatva még csak városban volt, sajnos a közelmúltban leesett esőmennyiség gátolja a túrázgatás alatti használatát. Bárcsak olyan napos idő lenne, mint amilyen a képek készültekor volt! :( Sebaj, én reménykedem még egy jó meleg augusztus-szeptember kombóban...
Egy sportos szetthez én is felkaptam a kicsikét :)


Egy igazi "malaclopó" ez a barna táska a maga 45 centis szélességével, de tesóm pont ebbe szeretett bele. Én először tartottam is tőle, hogyha teljesen megpakolja, mennyire fogják bírni a fülei. De a próbát kiállta, kézben és mellkason keresztbe átvetve is szokta hordani és nyoma sincs gyengülésnek vagy szakadásnak. A nagyon kedvező árat azért megemeli a szállítási költség, ez súly szerint változik, részletesen itt olvashattok róla.


Barna táska - $11.84Kicsi vagy óriási pakolós táskát szerettek magatokkal vinni? :)

6 megjegyzés:

 1. Nagyon jól néznek ki! Akkor viszek nagyobb táskát, ha egész napos programom van. Fontos, hogy vizet is tudjak bele pakolni! :)

  VálaszTörlés
 2. Alapvetően a nagyobb táskák jönnek be, a kicsik egyszerűen sehogy sem állnak a kezemben. Most viszont muszáj lesz beszereznem egy vállon átvetős, kisebb darabot, babakocsis sétáknál az lenne kényelmes, a nagyobb dolgokat meg be tudom pakolni a babajárgány aljába, vagy akár a pelenkázótáskába is :)
  Nem vagyok egy nagy hátizsák-fan, de ez a pöttyös darab aranyos :)

  VálaszTörlés
 3. A barna valami csodaszép. Beleszerettem ♥ :D

  VálaszTörlés
 4. Viki: vizet én is viszek mindig magammal, bármikor jól jöhet :)
  Eszti: mi mindenre nem jó egy babakocsi :))
  Bogi: nem vagy egyedül :)

  VálaszTörlés
 5. Nálam a táska mérete attól függ, hogy hova megyek, illetve mennyi időt töltök ott.:) Egyébként az a hátizsák*-* Gyönyörűű!:)

  VálaszTörlés