2014. augusztus 23., szombat

Little Miss Beige [ OUTFIT ]

Sziasztok!

Egyik nap, amikor az időjárás még nem volt ilyen borús, az alábbi outfitet viseltem. Mondhatnám, hogy a véletlen műve ez a drapp-bézs-arany összhang, de nem lenne igaz :D A szandál lehet hogy nem teljesen passzol ehhez az elegánsabb viselethez, de magassarkúban 100%, hogy nem lehet egy napot végigtalpalni. Az Ipanema szandik és papucsok pedig nálam már sokszor bizonyítottak, így ez alkalommal is inkább rájuk szavaztam :)


Komplett Lovelyshoes.net-es reklámnak is beillene ez a szett, ugyanis a New Yorker-es szoknya és a szandál kivételével mindegyik darab nemrég érkezett. Külön öröm, hogy ilyen jól összepárosíthatóak, így nem kellett sokat gondolkoznom aznap, hogy mit mivel vegyek fel. Amúgy a "Clearance" részlegen szuper leárazások vannak, a táskára és az ékszerekre is ott csaptam le. Apropó, észrevettétek már hogy vágattam a hajamból? :)


[ Blúz - $14.17 ]
[ Masnis táska - $4.66 ]


[ Karkötő szett - $1.59 ]
[ Nyaklánc - $2.70 ]Kényelem vagy csinosság? Te milyen cipőt vettél volna fel ehhez a szetthez?

6 megjegyzés:

 1. Nekem nagyon tetszik ez a szett, és a hajad is csinos :) Lábbelinek én talán valami kisebb sarkú topánt választottam volna, vagy esetleg egy bőrszínű sarut.

  VálaszTörlés
 2. Nagyon csinos vagy :) Amúgy én a kényelem híve vagyok :)

  VálaszTörlés
 3. Csinos vagy nagyon, a szett egyben van, talán a cipő hibádzik. Az összeállítás talán túl komoly és visszafogott a lábbelihez képest. Egy magasabb sarkú cipővel viseltem volna. :)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon csini voltál! :) (És most különösen jól sikerültek a képek! :D)

  VálaszTörlés