2014. augusztus 28., csütörtök

Pinterest projekt - 1.rész [ INSPIRÁCIÓ ]

Sziasztok!

Sokáig elkerült a Pinterest-láz és félig-meddig tudatos is volt mindez. Hiszen tudtam, hogyha barangolásra adom a fejem, akkor bizony egyhamar nem hagyom el ezt a szuper inspirációs oldalt. Az élet megannyi területére - akár DIY-ről, lakberendezésről, szépségápolásról beszélünk - rengeteg ihletet meríthetünk. A képek feletti témakörre kattintva mindig eljuthattok az eredeti képhez, receptnél végképp érdemes! :)

[ FRIZURA ]


A step-by-step bejegyzések sokszor csalókák, ugyanis sosem olyan könnyű elkészíteni, mint amilyennek látszik. A képen látható kontyos-fonásos remeket azonban muszáj megpróbálnom utónyári frizura gyanánt :)

[ SMINK ]


A szemszínnel megegyező sminkek nagy kedvenceim, ez a kivitelezés is egyszerű, de nagyszerű :)

[ DIVAT ]


Nagyon csinos kora őszi szett, imádom ezt az összhangot, egyedül a színes köves karkötőt cserélném le.Annyira rég ki szeretném próbálni ezt a technikát!

[ OTTHON ]


Üres borosüveg romantikus lakásdekorelemmé alakítható át némi spárga, gomb és ragasztó segítségével.

 [ FINOMSÁG ]


Isteni finom quiche kosárkák, "amit otthon találsz" alapon bármivel felturbózható.Igaz, hogy a ballagások már rég lezajlottak, de szeptembertől sokaknak kezdődik egy új fejezet az életében. Akár leendő általános-, középiskolásról vagy egyetemistáról van szó, egy mosolygásra okot adó, ráadásul finomságot rejtő ajándék mindenkinek jól esik. Plusz nem akármilyen biztatás így kezdeni a tanévet :)


6 megjegyzés:

 1. Hasonloan voltam en is, egy ideig ellanalltam a kisertesnek, mara viszont imádom a pinterestet es orakat el tudok vele tölteni!:-) leginkabb most a lakberendezesi otleteket gyujtom de a hajas otleteket is imadom bar a megvalositas kevesbe szokott sikeres lenni:-)

  VálaszTörlés
 2. A borosuveges ötlet nagyon tetszik :) mentem is a képet a gépemre :)

  VálaszTörlés
 3. Mindegyiket imádtam. :) A quiche az egyik kedvenc ételem, képes vagyok minden héten csinálni :D

  VálaszTörlés
 4. Imádok Pinteresten bogarászni, olyan szuper dolgokat lehet találni!

  VálaszTörlés
 5. Természetesen a kaja fogott meg legjobban :D

  VálaszTörlés