2014. augusztus 16., szombat

SammyDress rendelés, második felvonás [ HAUL ]

Sziasztok!

A napokban egy újabb Sammydress csomag érkezett hozzám és akárcsak az elsővel, ezzel is nagyon elégedett voltam. A feladástól számított 13. napon ért ide, tehát a két héten belüli szállítási idő megint stimmelt. Ez alkalommal szintúgy vegyesen válogattam össze a tesztelési pakkot. Az ékszertől, kisruhától kezdve az egészen aranyos és praktikus lakberendezési tárgyig minden megtalálható volt a kosaramban és most már otthon is :)


Az övvel ellátott sárga ruhára egyből felfigyeltem, hiszen a '60-as,'70-es éveket juttatta eszembe, márpedig ha retro dolgokról van szó, az a korszak bármikor jöhet! A fotóhoz képest sokkal halványabb (nekem szerencsémre), az élénk sárga helyett egy pasztellesebb árnyalatot kaptam. Csini kis darab, de egy hátránya van, mégpedig hogy elég átlátszó. Ha találok hozzá egy vékony alsószoknyaszerűséget, jön majd outfit poszt is.Ez az ékszer szett a véletlen műve, jobban mondva a színkombináció volt Fortuna kezében. Nagyon megtetszett, hogy mindamellett hogy statement nyakék, mégsem túl csiricsáré, nincsenek csillogó kövek sem benne. A színválasztás random mód zajlott, a honlapon pl. ez a kombó nem is szerepel. A fejemben már többféle stílussal is párosítottam, a kis feketétől kezdve a mentazöld nyári ruháig, hamarosan fel is avatom :)
Rátaláltam az Ebay-es kisbarátomra a SammyDress oldalán is, így gondoltam egyet és a testvérét már innen rendeltem meg. Egy telefontartó itthonra, egy pedig az irodába :) Az otthoni kínálótál készletem azonban még elég szegényes, így amikor megláttam ezt a CTRL / ALT / DEL feliratú tálkaszettet, nem volt kérdés hogy akarom. Kis kocka kuckónkba (alliteráció, figyelem :P) tökéletesen passzol, a barátomnak is nagyon tetszik :)

[ Cuki telefontartó - $1.24 ]

Melyiket rendelted volna meg te is? :)

9 megjegyzés:

 1. Bár az amúgy eredetileg bögre, de kínálótálként jobban tetszik, bögrének valahogy nem kézreálló és még nagy is :D Most megkívántam mindent, amit belepakoltál :D
  A telefontartó pedig borzasztó cuki :)

  VálaszTörlés
 2. Ezzel a ctrl-alt-del-es tálkákkal/ bögrékkel már nqgyon régóta szemezek. Nagyon tetszik, de még nem rendeltem meg, félek, hogy szét törik a hosszú úton..

  VálaszTörlés
 3. azok a "billentyűk" valami hihetetlenül jó dolgok:DDDDD nagyon "cuki":DDD persze, a szett is szép:)

  VálaszTörlés
 4. A kínálótálkát megfogom rendelni, baromi ötletes, és mutatós! :)

  VálaszTörlés
 5. De jó, nem is gondoltam volna, hogy nektek is ennyire a szívükbe lopják magukat a kis tálkák :)

  Amúgy erős műanyagból vannak, nem pedig kerámiából, így biztos nem lesz semmi bajuk a hosszú úton!

  VálaszTörlés
 6. A CTRL / ALT / DEL feliratú tálkaszettel egyszer majd tuti meglepem a barátom :D Biztos nagyon fog neki tetszeni, illetve nekem is tetszik!

  VálaszTörlés
 7. A ruhácska és a tálkák nagyon tetszenek :-)

  VálaszTörlés
 8. A tálkákat már láttam régebben, akkor is tetszettek, aranyosak :)

  VálaszTörlés