2014. szeptember 10., szerda

A fekete táska és ami benne rejlik [ HAUL ]

Sziasztok!

Emlékeztek még a pár évvel ezelőtti Oasap őrületre, ami végigsöpört a blogokon? Anno a bloggerprogramjukban én is részt vettem és szert tettem néhány darabra, amit a mai napig szeretek, ilyen pl. EZ a kardigán is. Nemrég újra megkerestek, hogy lenne-e kedvem megint tesztelni és hát erre elég nehéz nemet mondani. Vegyesfelvágott módon praktikus és csillivilli darab is került a csomagba, közel két hét alatt meg is érkeztek a világ túlsó feléről.


Rendhagyó módon nem magamnak választottam elsősorban, hanem apukámnak. Jogosan kérdezhetitek, hogy hát ez meg hogy jön ide a blogra? Hát úgy, hogy a szíve vágya nem más volt, mint egy új fekete hátitáska kirándulásokra és a boltokban kaphatóak között szinte mindegyiken volt valami minta. Ezt én kihívásnak fogtam fel és lám, az Oasap.com-on találtam is egy teljesen feketét, bár egy barna címke azért ezen is van.A felirat viszont nagy derültségre adott okot a családban, ugyanis felolvasva a "TOPseeka" elég viccesen hangzik, így a tatyó meg is kapta a tiszteletbeli Opszika-Topszika nevet :D Hasznosságát tekintve állítható széles pánttal rendelkezik, így tiniktől kezdve felnőtteken át bárki viselheti. Ami nekem külön tetszik, hogy a háthoz simuló táskarészen is van egy belső zseb, ide iratokat, pénzt rakni praktikus városnézés során.

[ Fekete hátitáska - $25.9 - akciósan $19.90 volt ]Most pedig következzenek a csecsebecsék. Új, csajos tokkal szerintem bárki szívesen gazdagítja a gyűjteményét, nem vagyok kivétel ez alól én sem :) 4 dollár alatti árával teljesen megfizethető kategória, akárcsak a fülbevaló. Kár, hogy nem volt még meg akkor, amikor a kis fekete ruhámat felavattam, nagyon jól mutattak volna együtt. Annak ellenére hogy impozáns méretű, szerencsére nem nehéz, így az ember lányának a fülét sem húzza le :)

 [ Iphone 4/4S tok - $3.9 ]
És ti szoktatok hordani olykor-olykor hátizsákot? :)

5 megjegyzés:

 1. Én szeretem a hátizsákokat, főleg kirándulásokra hordom őket :) Hétköznapokon nem szeretem, de nálunk Apa és Anya is hátizsákkal jár dolgozni :)

  VálaszTörlés
 2. én szerintem popsikának kereszteltem volna el a tatyót. ;)

  VálaszTörlés
 3. A fülbevaló csodaszép. :)
  Akkor veszek csak hátizsákot, ha túrázok, vagy éppen egy napos kirándulásra megyek valakihez. Akkor jobb, mert eloszlik a súly a hátamon, nem egy oldalra hord.

  VálaszTörlés
 4. De jó, örülök hogy néhanapján ti is hátizsákossá avanzsáltok! :)

  Dyna: hogyhogy nem nekem jutott eszembe?! :D

  VálaszTörlés