2014. szeptember 16., kedd

Az új Catrice alapozó illúziókat kerget? [ TESZT ]


Sziasztok!

Először is elnézést a hatásvadász címért, de nem lehetett kihagyni, tekintve hogy a Catrice újdonsága Nude Illusion névre hallgat. Amikor felfedeztem az otthoni kis Rossmannban a Catrice állványt, nem bírtam ki hogy ne vásároljak valamit. Imádtam-szerettem a Max Factor Facefinity-jét, de most gondoltam próbára teszek egy alacsonyabb árfekvésű alapozót is, a teszter alapján ugyanis eléggé megtetszett a színe és az állaga egyaránt.


Ránézésre és fogásra is komolyabb darabnak tűnik az eddigi Catrice alapozókhoz képest, mattított üvegben érkezik. Mint mindig, most is a legvilágosabb árnyalat jött velem, jelen esetben a 010 Nude Ivory. Az oldalsó leragasztásnak köszönhetően nyugodt szívvel vettem le, biztos lehettem benne, hogy senki se mászott bele előttem. Bár pumpás megoldású, azt hiszem egyikőnk sem szeretne más által felbontott terméket vásárolni...


Egy pumpálásnyi mennyiség körülbelül az arcom egyharmadára elegendő és mivel egy sűrűbb alapozóról beszélünk, picit gyorsabban kell dolgozni vele. A fedését közepesnek mondanám, a karikáimra korrektort bónuszban be szoktam vetni, de hétköznapokra tökéletesen bevált. Olvastam a napokban, hogy másoknál (pl. Nettinél) órák elteltével elkezdett "lemászni" az alapozó, én a kombinált bőröm esetében ilyet nem tapasztaltam.


30 ml normál, tehát nem brutál fedésű, nem 24 óráig fennmaradó alapozóért teljesen korrekt árnak tartom a 2.429 Ft-ot. Illúziók ide-illúziók oda, az biztos hogyha valaki tökéletes bőr imitációra vágyik még mélyebben a zsebébe kell nyúlnia és elhagyni a drogériákat. De ha az ember lánya egy kicsit szűkebb pénztárcával rendelkezik, akkor elsősorban a Max Factor Facefinityt, másodsorban pedig a Catrice Nude Illusiont ajánlanám.


Milyen alapozót használtok jelenleg?

5 megjegyzés:

 1. Én is nemrég fedeztem fel nálunk a Catrice állványt (a kivonuló NXC helyére tették be), még nem vizslattam meg tüzetesen, de lehet, hogy adok majd nyárra egy esélyt ennek az alapozónak. Per pillanat a Missha Signature Wrinkle Filler bb-t használom, érzem, hogy télre lesz majd az igazi, az állaga nehezebb annál, mint amit megszoktam, de őszintén szólva, kezd már nálam lecsengeni a bb őrület, egyre töbször nyúltam mostanában az Avonos hab állagú alapozómért is, amikor erős és tartós fedésre volt szükség.

  VálaszTörlés
 2. Én is megvettem, a próbálgatások alapján arra a véleményre jutottam, hogy ez valószínűleg kombinált bőrre lehet az igazi. Nekem nomrál/száraz bőröm van, azon nem a igazi, egy cseppet sem tápláló, látszik, hogy valami van a bőrömön, nem adja azt a nude illúziót :D
  Viszont ha keverek hozá pici Catrice BB krémet, amit mostanában kissé soknak érez a bőröm, akkor viszont szuperjó alapozót kapok.

  VálaszTörlés
 3. Ezért jó, hogy ennyien ennyi félék vagyunk, mert olyan dolgokat is kiemeltél, ami nálam pl. fel sem merült! Ez tök jó. Én erősen kombinált vagyok, sajnos - olvastad - nekem nagyon nem bejövős a termék, de örülök, hogy Neked nagyjából bevált! :)

  VálaszTörlés
 4. Eszti: egy esélyt szerintem is megér :)

  Pancsi: sajnálom, hogy nálad csak keverve (és nem rázva :P :D) működik, sajnos az alapozó vásárlás lutri sokszor.

  Netti: mennyire igaz a több szem több lát mondás..! :)

  VálaszTörlés
 5. De jó, hogy írtál róla tesztet, mert nézegettem én is! De lehet, hogy még tovább keresgélek, mert annyira nem győzött meg :\

  VálaszTörlés