2014. szeptember 19., péntek

Menyasszonyi ruhák a neten [ INSPIRÁCIÓ ]

Sziasztok!

Azt hihetnénk, hogy szeptemberre már lecsengett az esküvői szezon, de ez korántsem van így. A napokban kétszer is tudósítottam a Facebookon hírességek esküvőiről, az egyik szerelmes ara Ashley Tisdale, míg a másik Lauren Conrad volt. Mindkét esetben különösebb felhajtás nélkül zajlott le az esemény, a ruhák is elegánsan visszafogottak voltak. Külön tetszett Ashley harmonikus, de nem egyenszínű és fazonú koszorúslány csapata! :)

A szépséges menyasszonyi ruhák láttán ihletet kaptam, így álmodoztam és nézelődtem egy picit. A TB Dress alkalmi ruha webshoppal való együttműködés eredményeképp elhoztam a számomra leginkább tetsző ruhákat :) A képekre kattintva eljuthattok az eredeti oldalra, de ha az egész esküvői ruhás szekcióra lennétek kíváncsiak, akkor azt ide kattintva tehetitek meg: http://www.tbdress.com/Cheap-Beach-Wedding-Dresses-3568/


Az abszolút kedvenccel kezdem, egy az egyben jöhetne ♥


A sok pánt nélküli között felüdülés egy ilyen gyöngyökkel kivarrt, pántos szépséget látni.


Szintúgy egy örök klasszikus, a laza fodrok az egyetlen díszítőelemek.


A picit extrább kategóriából a tüll alsós ruha fogott meg, nemhiába a letisztult stílus a kedvencem.


A fehér színű ruha számomra fontos, de ez a kék övvel díszített darab egyszerűen mesés!


Nektek milyen az álom menyasszonyi ruhátok?

4 megjegyzés:

 1. Nem gondolkodtam még rajta, viszont a második ruha lett a kedvencem. :)

  VálaszTörlés
 2. Mind nagyon szép, bár én bajban lennék a pánt nélküli fazonnal :-) De fogalmam sincs, miben ennék férjhez, valószínűleg nem kifejezetten menyasszonyi ruhában.

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép ruhák :) Nekem nemrég volt az esküvőm, és inkább olyan "királylányos" ruhám volt, abronccsal, de a diszitése nagyon egyszerű volt. Rajtam sajnos nem állnak igazán jól ezek a lógós ruhák, pedig az első nagyon tetszik :)

  VálaszTörlés
 4. Nekem a Disney-s ruhák közül Hamupipőkéé! :D Még a második kollekcióból, ha jól emlékszem, mert van több is *.*

  VálaszTörlés