2014. szeptember 30., kedd

Natúrkozmetikumok második fordulója [ TESZT ]

Sziasztok!

Nyáron elkezdtem az ismerkedést a természetesebb kozmetikumokkal, erről írtam is anno egy bejegyzést. A következő lépcsőfokra szintúgy a Faith in Nature márkával szándékoztam fellépni, de be kell hogy valljam, felemás érzéseim lettek. A MyBeautyTools.hu által küldött csomagban helyes kis tasak fogja közre a testápolót és bőrradírt, az első benyomásaim nagyon pozitívak voltak az igényességre és a küllemre vonatkozóan.
Két darab 150 milis termékkel találhatjuk szembe magunkat, miután kibontjuk a tasakot. A krómozott dizájnelem nekem külön tetszik, modern és letisztult hatást keltenek a fürdőszobapolcon kiállítva a flakonok. A külsőt tekintve abszolút beillenek az ajándék kategóriába, viszont a tartalmat megvizsgálva sajnos már nem erre a következtetésre jutok. Az organikus összetevők nagyon szépen mutatnak, de sajnos nem túl hatékonyak.


Lehet, hogy a sok szintetikus kence után nem is szabad várni ugyanazt az élményt, de az arc-, és testradír nem igazán tölti be a funkcióját. Én sem a nagy szemcsés, durva testradírokra esküszöm, de szeretem azt érezni, hogy az adott termék tényleg megszabadít az elhalt hámsejtektől. Ebben az esetben ezt nem tapasztaltam, a testradírt egyfajta előtestápolóként tudnám definiálni, annak ellenére, hogy le kell mosni, szinte hidratáló funkciója van.


A vitalizáló testápoló azt ígéri, hogy bársonyossá teszi a bőrt a bio tökmagolajnak köszönhetően. Az tény, hogy tápláló hatása van, de a napi kenegetés ellenére ebben az őszi évszakban egy nehezebb, hidratálóbb krémre van szükségem. Nyáron, amikor nincs kiszáradva ennyire a bőröm, akkor tudom elképzelni ezt a testápolót, hiszen gyorsan beszívódik és foltot sem hagy. Addig azonban maradok hű a jól bevált kék tégelyes Neutrogenámhoz.


Mi a kedvenc testápolótok?

2 megjegyzés:

  1. Hidratáló bőrradír? Egészen jól hangzik, bár fura egy testápolóval egy csomagban, amellé inkább egy zselés, radírozó szemcsékkel jobban megrakott terméket tudnék elképzelni. :-)

    Nekem a TBS testápolók a kedvenceim, mert nem olyan zsírosak, mint a testvajak, hamar beszívódnak, mégis hidratáló és tápláló hatásúak :-)

    VálaszTörlés
  2. Óh kár, hogy nem váltak be :( Pedig a külcsín valóban nagyon szép!

    VálaszTörlés