2014. szeptember 26., péntek

Pinterest projekt - 2.rész [ INSPIRÁCIÓ ]

Sziasztok!

A napsütéses őszi idő az én szívemet is megmelengette, igyekszem pozitívabb szemmel tekinteni erre az évszakra :) A bekuckózós, filmnézős esték egyelőre váratnak magukra, így szívfájdítás gyanánt nem is néztem ehhez a hangulathoz illő képeket. A következő válogatás azonban már tutira fog tartalmazni jó kis forrócsokis receptet és őszies lakásdekor elemeket. Addig is merüljünk el a bordós-vöröses-sárgás színek világában!

[ FRIZURA ]


Néha elkap a vágy egy hasonlóan extrém hajzuhatag iránt.

SMINK ]


Bordó ajkak és csábító pillák: tökéletes!

DIVAT ]


A fekete ruhák monotonságát milyen jól meg lehet törni egy merészebb színnel! 

MANIKŰR ]


Water marble az ősz színeivel, igazán különleges kombó.

OTTHON ]


Dísztökök, faágak, bogyók és gyertyák: a nappaliban milyen jól mutathatnak együtt :)

 FINOMSÁG ]


Ez a sütőtökös sajttorta sós karamellszósszal mennyei ízű lehet, ki kell próbálnom!Saját készítésű fürdősónak pedig ez az őszi hideg szezon külön kedvez, spontán is megajándékozhatjuk egy családtagunkat, barátunkat; biztos hogy mosolyt csalhatunk az arcukra ezzel a kis aprósággal :)ALANORA @ PINTEREST }


7 megjegyzés:

 1. A sminkes, a ruhás és a hajas kép csodaszép, odáig vagyok értük! :)

  VálaszTörlés
 2. Az a smink, úristen, a szívemhez kaptam! *.* De a manikűr is mesés, nekem sajna sosem jön össze rendesen a water marble.

  VálaszTörlés
 3. A hajzuhatag a régi időkre emlékeztet, amikor még nekem is olyan színű volt. Az "otthon" kép most nagyon tetszett, mert szeretnék itthonra valami hasonló kis hangulatot.

  VálaszTörlés
 4. Nagyon hangulatos képek, tetszenek!

  VálaszTörlés
 5. hűűű, ez mind nagyon tetszik! a tökös fürdősót pedig bepineltem, egyszercsak lesz belőle poszt nálunk is. :D
  ilyen vörös csíkjaim voltak 6 éve, kb egy hétig, anyukám nem tűrte el a tincseket, így a fodrász tüntette el őket. :( én szerettem őket.

  VálaszTörlés
 6. Èn mèg emlèkszem, hogy anno a gimis èvekben neked is volt ilyen vagány lángoló 'vulkán vörös' hajad. Aztán a hossza változott, ha jól emlèkszem egèszen állig èrőre kurtult. De nagyon vagány volt. ;)

  VálaszTörlés
 7. Az a haj szuperül állna Neked szerintem :)

  VálaszTörlés