2014. október 15., szerda

„Hamupipőke keresi elveszett cipőjét” [ INSPIRÁCIÓ ]

Sziasztok!

A korán lenyugvó Napnak hála mostanában nem tudok természetes fényben képeket készíteni, a mesterséges benti fénnyel pedig sajnos nem lesznek olyanok a fotók, mint amilyeneket megálmodok. Hétvégén igyekszem összekapni magam és jó sok mindent befotózni a blogra, de azt hiszem érik már egy nagyobb lélegzetvételű személyes bejegyzés is, amit elolvasva talán kicsit érthetőbb lesz, hogy miért ritkulnak meg olykor a posztok.

De hogy addig se maradjatok olvasni-, és nézegetnivaló nélkül, gyűjtöttem néhány nekem tetsző alkalmi cipellőt a Tidebuy.com kínálatából, hiszen lassan már megint nyakunkon a szalagavatós szezon. A legtöbb darabról el tudnám képzelni, hogy Hamupipőke is felhúzná, innen jött a bejegyzés címe. Imádom (csodálni) a magassarkúakat, egyszer remélem megtalálom a tökéleteset, akárcsak a hercegnő és vígan fogok tipegni benne :)
Tidebuy Ezüst vagy Tidebuy arany, ez itt a nagy kérdés :)


Tidebuy Matt csillogás és kövek egy kis tüllel megspékelve.


Ezt a Tidebuy „üveg”cipellőt csak bevállalós Hamupipőkéknek ajánlanám.


A visszafogottabb stílus kedvelőinek azonban tökéletes választás ez a Tidebuy aligpántos darab.


Tidebuy Kövecskék és pántok mindenfelé, egyszerre szép és praktikusan fogja a bokát.


Az alábbi kulcsszavakkal még több cipellőre bukkanhattok, bár ez leginkább a külföldről idetévedt olvasóknak lehet nagyobb segítség: \\\ Tidebuy cheap prom shoes \\\ Tidebuy cheap silver dress shoes \\\ Tidebuy cheap silver high heels for prom \\\ Tidebuy cheap silver shoes for prom \\\ Tidebuy cheap white prom shoes \\\ Tidebuy prom shoes cheap \\\ Tidebuy prom shoes chunky heel \\\.


A fentiek közül melyik magassarkút fogadnátok el? :)

2 megjegyzés: