2014. november 17., hétfő

Első s.he stylezone csalódásom [ TESZT ]

Sziasztok!

A 3. DM Kedvencek dobozban a s.he stylezone quattrója igencsak felkeltette az érdeklődésemet. Azóta élesben is leteszteltem és sajnos nem igazán váltotta be a hozzáfűzött reményeket. A szemhéjpúderek haloványak, enyhé porzanak és a színmintán látható intenzitást sajnos csak sokszori áthúzással értem el. Ez a darab hozhatta volna meg a kedvem további s.he termékek kipróbálásához, de ez most nagyon nem jött össze...


s.he stylezone - Nr. 165/205


No és nektek milyen tapasztalataitok vannak a s.he márkával kapcsolatban?

8 megjegyzés:

 1. A lakkjait szeretem, de szemhéjpódert nem próbáltam, de ahogy olvasom nem is fogom, mert valamiért nekem nehezen tapadnak meg a szemhéjamon a por alapú szemfestékek.:( A színei viszont gyönyörűek ennek a palettának, biztos elcsábultam volna, ha nem olvasom, hogy nehézkes a felvitele. A smink viszont nagyon jól áll neked!:))

  VálaszTörlés
 2. Én egy kiárusításos kis négyest vettem múlt héten, eléggé kiszanáltam a színes palettáimat, annyira szép pasztell színek voltak benne, hogy gondoltam, viszek egy kis színt a sminkes polcomra. Valami katasztrófa volt, komolyan még a sokat vitatott Essence Girls On Tour paletta minőségét is alulmúlta. Régebben szerettem a S.he márkát, de mióta "megújultak" egyre többet csalódom.

  VálaszTörlés
 3. Mèg soha nem vettem a S-he termèkeiből semmit. Valahogy mindig elkerülte az az állvány a figyelmem a DMben. Aztán, hogy a dobozban benne volt ez (nekem egy másik árnyalat 165/220) a nègy rèszes szemhèlypúder, kìcáncsi lettem. Először el akartam ajándèkozni, mert kb. 2 szìn volt ami közel áll hozzám belőle. De utána győzött a kìváncsiság. Sajnos ès szerencsère. Szemhèlypúder alapra festve is alig volt szìne, lepereg az ecsetről. Nagyon gyenge minősèg. Örülök, hogy nem adtam ajándèkba ezt senkinek oda. :)

  VálaszTörlés
 4. S-he márkából kizárólag körömlakkot veszek, azt is kizárólag féláron! Annyi pénzért úgy pattogzik le, ahogy akar... :)) A színei között szokott néha pár extra is lenni. Egy szemceruzát próbáltam még, az is katasztrófa... Nem veszek szemfestéket ilyen márkától, mivel számtalan olcsó paletta van már ami sokkal minőségibb, és egyben olcsóbb megvásárolni, mint több nem működő vacakra kidobálni a pénzt. Van egy sleekem, egy Iconic3-am, és kiárusításon szoktam venni Catrice monokat, ezekből pár korábbi darab nem működik, a többit imádom! Egy kisebb lila Rimmel palettám van még, de ez sem érte meg, nem olyan pigmentált, mint kellene... még szeretnék valami jó lilákat, arra vadászok.. :))

  VálaszTörlés
 5. Kár érte, mert nagyon jól mutat a szemeden :/

  VálaszTörlés
 6. Hát igen, sajnálom én is, hogy nem túl nagy durranás.. :(

  VálaszTörlés
 7. Én ezt a márkát nagy ívben elkerülöm. Volt velük csalódásom nem is egy, azóta inkább nem is nézelődök náluk. Csak egy lakkom van tőlük, az egész jó, de mást nem merek kipróbálni.

  VálaszTörlés
 8. Még soha nem próbáltam egy terméküket se, de sorra olyan teszteket látok csak, amelyek alapján továbbra sem szeretném ezt megtenni :D

  VálaszTörlés